Следвайте Гласове в Ние победихме на тези избори по техния Избирателен

...
Следвайте Гласове в Ние победихме на тези избори по техния Избирателен
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ние зор за хартиена бюлетина нямаме, искаме справедливост

Следвайте " Гласове " в 
" Ние победихме на тези избори по техния Избирателен кодекс, с техните машини, с техните правила, с техните вътрешни министри. И по никакъв метод Избирателния кодекс не ни е проблем. Нещо повече. Услужливо се пробват да не помнят, че измененията в Избирателния кодекс бяха импортирани от съдружния сътрудник на Политическа партия - Българска социалистическа партия ", каза Бойко Борисов на конференция на ГЕРБ.

" Някои се пробват да ни привързват като хартиена коалиция. Извинявайте господа, толкоз доста прави този парламент и аз за последните 30 години не си припомням по-добре работещ парламент. Но в случай че не беше определен ръководител, той нямаше да работи. Сиреч, този избор, този жест тогава на Българска социалистическа партия ние го оценихме и по тази причина влязохме в диалог, а и ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели да върнем и опцията за хартиена бюлетина. Защото - пороците на ", съобщи водачът на ГЕРБ.
„ Ние напън за хартиена бюлетина нямаме. Ние желаеме правдивост и почтеност. Упрекът и молбата ми е да не бързат. Нищо не постанова подобен драматизъм. Общественият съвет освен че не би трябвало да бъде закрит, а в противен случай - удвоете го “, сподели Борисов.
" Предлагам да говорите с сътрудниците, доста рационално да извършите всичко допустимо да гарантирате 100% честността на тези машини. Ние желаеме почтеност и правдивост. Оставете го регион чужбина. Когато го вкараха, те не знаеха какво вършат. Да забележим какво ни е по-важно - българите, които живеят тук, или тези в чужбина. Оставете 40 индивида. Не им давайте мотив да приказват. Бихме ги по техните правила и отново ще ги бием. Разкрихме далаверите им с газа, с петрола, в този момент и с въглищните централи. Говорете с другите сътрудници - оставете региона, оставете 40 индивида, дано всички, които са в чужбина, да имат право да гласоподават. Намери го и Христо Иванов и го питай дали дава гаранции за машините - в случай че дават, да го потвърдят. А не да приказват, че сме хартиена коалиция - дрън, дрън. Това е предложение на Българска социалистическа партия и ние сме го дали обещание това и на нашите гласоподаватели - тези, които се тормозят от машините. Ясни са ми сътрудниците от Политическа партия какво целят. Говорете с сътрудниците от Демократична България, те са систематична партия ", добави още Борисов.

" Проблемът им е че би трябвало да избягат от затварянето на Маришкия басейн, от горивата. Ясно ми е какво целят " Продължаваме промяната ", съобщи Борисов.

 
Източници: " 24 часа ", " Труд "
 
 
 
 
 
 
17 Ное 20222517 Ное 20229617 Ное 202214617 Ное 202221617 Ное 20225617 Ное 2022926КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022102215 Ное 202229016 Ное 202246224 Sep 20222747
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР